Infiintare firma

Infiintare firma rapid si usor! Lasa actele in grija noastra!

Ce presupune infiintarea unei firme?

In primul rand, trebuie stabilit care va fi domeniu de activitate, pentru a decide impreuna care sunt codurile CAEN necesare pentru functionarea afacerii dumneavoastra.

Numele firmei

In ceea ce priveste numele firmei, este de preferat sa pregatiti minim 3 variante de denumire deoarece exista cazuri in care numele dorit sa nu fie disponibil la Registrul Comertului. Va sugeram sa integrati si denumirea domeniului de activitate in numele firmei pentru o usoara recunoastere a activitatii. Daca solicitarea vine in timpul programului nostru de munca, denumirea se inregistreaza in aceeasi zi. Insa daca solicitarea vine dupa terminarea programului de munca, numele este anregistrat a doua zi, de dimineata.

Sediul social al firmei

Orice afacere trebuie inregistrata la o adresa fizica, fie ca veti derula sau nu activitate economica in locatia respectiva.

Care sunt actele necesare pentru infiintarea unei firme?

Pentru infiintarea unei firme este nevoie de copia actului de identitate a asociatului/administratorului si dovada sediului social.

  • In cazul in care sediul social va fi stabilit intr-un imobil care va apartine sau care vi se pune la dispozitie in mod gratuit, atunci sunt necesare urmatoarele: copie act proprietate, copii acte identitate proprietari.
  • In cazul in care spatiul este la bloc, atunci este nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari.
  • In cazul in care sediul social va fi stabilit intr-o locatie inchiriata sunt necesare urmatoarele: copie act proprietate, copii acte identitate proprietari, contract de inchiriere.

CONTACT

Pentru informatii privind serviciile pe care le oferit sau pentru programarea unei intalniri, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Infiintare/ modificare firme

Informatii Contact

dosarCUacte
Str. Calea Turzii 188L
Cluj-Napoca, Romania
Telefon:0770669779 Email:office@dosarcuacte.ro Email:dosarcuacte@gmail.com