POLITICA GDPR

Infiintare firma rapid si usor! Lasa actele in grija noastra!

Declaratie de confidentialitate:

S.C. TIBERIUM WEB SOLUTIONS S.R.L. cu sediul social in Campia Turzii, str. Traian, Nr. 55A, jud. Cluj, telefon 0770-669-779, inmatriculata la O.R.C. sub nr. J12/2907/2017, avand C.U.I. 37631078, suntem responsabili de protectia datelor cu caracter personal.

Prezenta Declaratie de confidentialitate are scopul de a explica intr-un mod simplu si transparent ce tip de date personale colectam in legatura cu dumneavoastra, cum le prelucram si cum le pastram.

Datele cu caracter personal se refera la orice informatie care ne comunica ceva despre dvs. sau pe care o putem corela cu dvs. Acestea includ numele, adresa de email,numarul de telefon si adresa IP .

Modalitati de prelucrare:

  Folosim datele dvs. personale doar in scopuri legitime de afaceri. Aceste scopuri includ:
 • Administrarea. Atunci cand incheiem un contract de Prestari servicii intre Prestator si Beneficiar avem obligatia legala de a colecta datele personale care verifica identitatea dvs. (de exemplu, o copie dupa cartea de identitate sau pasaport) si de a evalua daca va putem accepta in calitate de client. De asemenea, trebuie sa cunoastem adresa si numarul dvs. de telefon pentru a va putea contacta.
 • Furnizarea celor mai potrivite produse si servicii. Atunci cand vizitati site-ul nostru web, cand sunati la birourile noastre sau vizitati unul dintre birourile noastre, colectam informatii despre dvs. Analizam aceste informatii pentru a identifica nevoile dvs. potentiale si evaluam adecvarea produselor sau serviciilor. De exemplu, putem sa va sugeram oportunitati de investitii adecvate profilului dvs.

Destinatari date:

In toate cazurile partenerii sau furnizorii de servicii cu care colaboram, aleg sa respecte regulamentul european de protectie a datelor.

Datele cu carecter personal vor fii divulgate furnizorilor de servicii care ne sprijina cu activitatea de acest tip. Servicii de curierat, recuperari creante, servicii de certificare, servicii de transport, servicii de internet, de transmitere a mesajelor pe e-mail, servicii de telefonie mobila, servicii de plati bancare, servicii de marketing, de mentenanta IT, administrare website, servicii de protectia muncii sau servicii de emitere bonuri valorice.

Dreptul dumneavoastra:

  Respectam drepturile dvs. in calitate de client sau partener de afaceri iar pentru a expune transparent utilizarea informatiilor dvs. personale va aducem la cunostinta ca drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:
 • Dreptul de a accesa informatiile (Aveti dreptul de a solicita un raport al datelor dvs. cu caracter personal pe care le prelucram.).
 • Dreptul la rectificare (Daca datele dvs. personale sunt incorecte, aveti dreptul sa ne solicitati sa le rectificam. in cazul in care comunicam tertilor date corectate ulterior, vom informa si respectivii terti in acest sens.).
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor (Puteti sa va exercitati acest drept online sau telefonic. Vom lua in considerare opozitia dvs. chiar si daca prelucrarea informatiilor dvs. are vreun impact nejustificat asupra dvs. care impune incetarea prelucrarii datelor respective.)
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii (Aveti dreptul de a ne solicita sa restrictionam utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucram datele in mod ilegal)
 • Dreptul la reclamatii (n cazul in care nu sunteti satisfacut de modul in care am raspuns solicitarilor dvs., aveti dreptul sa faceti o reclamatie. Daca sunteti in continuare nemultumit de reactia noastra la reclamatia pe care ne-ati inaintat-o, puteti sa o trimiteti mai departe catre Responsabilul cu protectia datelor din cadrul S.C. TIBERIUM WEB SOLUTIONS S.R.L. De asemenea, atunci cand situatia nu a putut fi rezolvata intre parti, aveti posibilitatea de a va adresa autoritatii responsabile pentru protectia datelor.)

Protectia datelor:

Aplicam un cadru intern de politici si standarde la toate nivelurile firmelor noastre pentru a pastra siguranta datelor dvs. Aceste politici si standarde sunt actualizate periodic pentru a corespunde reglementarilor si evolutiei pietei. in mod specific si conform legii, luam masuri tehnice si organizatorice adecvate (politici si proceduri, securitate informatica etc.) pentru a asigura confidentialitatea si integritatea datelor dvs. cu caracter personal si a modului in care sunt prelucrate datele dumneavoastra. in plus, angajatii S.C. TIBERIUM WEB SOLUTIONS S.R.L. au obligatia de a pastra confidentialitatea si nu pot divulga datele dvs. cu caracter personal in mod ilegal sau inutil fara acordul dumneavoastra obtinut in prealabil.

Confirm ca am citit cu atentie acest formular si am inteles ce date personale sunt prelucrate, in ce scopuri si catre cine vor fi disponibile aceste date. Am fost informat despre drepturile mele privind datele personale prelucrate, in special despre dreptul de retragere a consimtamantului, dreptul de acces la datele prelucrate, dreptul de a fi uitat. Confirm citirea si oferirea acordului meu in cunostinta de cauza despre efectele sale conform Regulamentului General cu privire la Protectia Datelor nr. 679/2016 si LEGEA nr. 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European.

Informatii Contact

dosarCUacte
Str. Calea Turzii 188L
Cluj-Napoca, Romania
Telefon:0770669779 Email:office@dosarcuacte.ro Email:dosarcuacte@gmail.com